TKO SMO

preziosa milano
your new beauty secret

Brend sa čvrstim podrijetlom i jasnim idejama

Gradimo novi način da se osjećate prirodno lijepo i radimo to uz stalnom istraživanju za najinovativnijim kozmetičkim proizvodima na današnjem tržištu. Sto vam jamči Preziosa Milano.

Ideja o Preziosa Milano nastala je iz sretne kombinacije dvaju čimbenika: 20 godišnje poznavanje tržišta preko komercijalnih odnosa i stav jednog od njegovih osnivača u potrazi za ravnotežom između estetike i dobrobiti. Preziosa Milano je stoga izraz stalne potrage za najkvalitetnijim proizvođačima ukorijenjenim u Milanu.

Daniela, suosnivačica Preziosa Milano, donijela je u tvrtku svoju strast za ravnotežom između estetike i dobrobiti, usmjeravanjem vizije savršenosti, u zahtjevnom i vrlo konkurentnom sektoru ljepote i wellnessa.

Preziosa Milano je stoga svjesna da može ponuditi kompletan i stalno rastući asortiman svih onih dragocjenih saveznika za ljepotu koju svaka žena želi.

Jer mi volimo ono što ti želiš, jer želimo ono što ti voliš.

naše vrijednosti

istina

Predstavljamo vam pravi brend, za ljude poput vas, bez filtera ili artefakata, jer vjerujemo da su autentičnost i jednostavnost ključ šarma i ljepote.

Želimo da se ljudi osjećaju dobro u svom tijelu i svojoj koži, kao i u svom umu.

svijest

Težimo ljepšem i sretnijem svijetu. Poštujemo naš planet, ljude i životinje i tome smo potpuno posvećeni. Naš asortiman proizvoda odražava ovu temeljnu univerzalnu vrijednost putem recikliranja.

radost

Činimo vaše svako jutro veselijim, da uživate u svakom danu. Slavimo tvoju posebnost, tvoju nesavršenost, pomažemo vam da se uvijek osjećate sigurnom u sebe i jakom.

kvaliteta

Kvaliteta je za nas najvažniji prioritet: kod kvalitete nema kompromisa. Naši proizvodi savršeno djeluju na vašu kožu, čineći je prirodno sjajnom i nastaju iz odabira visokoučinkovitih sastojaka s kombinacijama izvrsne kvalitete i vrlo visoke koncentracije.

inovacija

Neprestano radimo na stvaranju novih proizvoda, koji nas pune jedinstvenim pozitivnim emocijama. Što se bolje osjećamo sami sa sobom, to smo spremniji uspostaviti čvršće odnose s ljudima oko nas.